Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít zijn de 5 mooiste Europese stranden van 2020

Voor de voorpret, mocht je zomerse plannen hebben!  Warm zand, uitzicht op zee, zwemmen in helder water dat de naam aquablauw waard is – een fijn strand is een ideale plek om te ontspannen. Tripadvisor analyseerde reviews van het afgelopen jaar en komt op deze Top 5 in Europa als de stranden die ...

Dít zijn de 5 mooiste Europese stranden van 2020

Voor de voorpret, mocht je zomerse plannen hebben! 

Warm zand, uitzicht op zee, zwemmen in helder water dat de naam aquablauw waard is – een fijn strand is een ideale plek om te ontspannen. Tripadvisor analyseerde reviews van het afgelopen jaar en komt op deze Top 5 in Europa als de stranden die bij bezoekers in 2020 het meest in de smaak zullen vallen

Griekenland

Oké, je moet er wel wat voor over hebben: de Balos Lagune bij Kissamos op Kreta is alleen te voet bereikbaar over een pad dat aan geen enkele ANWB-standaard voldoet. Maar ben je eenmaal op het strand: paradijselijk!

IJsland

Zwart zand. Echt zwart zand op Reynisfjara Black Sand Beach bij Vik, in combinatie met een grijze zee, kreken en wat rotsen assorti een bijzonder gezicht. Je kunt in een buggy langs de kust rijden, al dan niet met gids. Geen palmen-en-poederzandervaring, wel onvergetelijk.

Spanje  

Playa de La Concha in San Sebastian is niet afgelegen, goed bereikbaar en ligt als een schitterende halve maan om een baai met daarin ook nog een eiland: perfect voor zonaanbidders die houden van wat gemak. Het strand wordt links en rechts afgesloten door grote rotsheuvels.

Verenigd Koninklijk

Het is best een reis naar Luskentyre op het Isle of Harris, dat onderdeel is van de Hebriden. Maar eenmaal daar: kristalhelder water en wit zand voor zover het oog reikt.

Italië

Spiaggia dei Conigli op Lampedusa ligt beschut aan de gelijknamige baai, het zand heeft er een bijzondere schittering en het is al meerdere keren uitgeroepen tot het mooiste strand van Italië. Lampedusa hoort bij Sicilië. Welke gaat het worden? 

Foto's (c) iStock, Pixabay

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in