Beautiful Belize, wij zien het zitten.

Zeven villa's op één piepklein eilandje, met allemaal hun eigen chef, een eigen butler en nog véél meer luxe om in te wentelen. Wanneer gaan we naar Cayo Espanto?

Het dwergeilandje hoort bij Belize en is op dit moment misschien wel dé meest luxueuze vakantiebestemming ter wereld. Want als het straks weer mag, gaan veel mensen nu eenmaal nog liever niet naar een loeidrukke bestemming.

Article continues after the ad

Dat zit met zeven villa's wel goed, weten ook voormalig gasten Leonardo DiCaprio en Bradley Cooper, die natuurlijk best op hun privacy gesteld zijn.

Elke kamer van de villa heeft zijn eigen persoonslid om alles in goede banen te leiden, de chef kookt drie maaltijden per dag naar smaak en je bent even helemaal weg, zo op een tropisch eiland met volop watersportmogelijkheden, privézwembaden en million dollar-uitzichten.

Een accommodatie boek je vanaf circa 1000 dollar per nacht, dat is nog exclusief excursies. Zo kun je gaan duiken, kajakken of SUP-pen, per helikopter de omgeving verkennen en eropuit met een eigen jacht.

Of je neemt gewoon plaats op je ligbedje en geniet van even zon, zee, strand en bijna geen andere mensen. Boeken kan hier.

Beeld: Cayo Espanto

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in