Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is het luxe broertje van Airbnb

Het wordt natuurlijk wel allemaal voor je geregeld. Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om een leuke accommodatie te boeken, waar ook ter wereld. Maar de meest luxe en exclusieve vakantiehuizen belanden nou eenmaal niet op Airbnb of Booking.com. Dus zag A.M.A. Selections een gat in de markt:...

Dit is het luxe broertje van Airbnb

Het wordt natuurlijk wel allemaal voor je geregeld.

Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om een leuke accommodatie te boeken, waar ook ter wereld. Maar de meest luxe en exclusieve vakantiehuizen belanden nou eenmaal niet op Airbnb of Booking.com. Dus zag A.M.A. Selections een gat in de markt: zij begonnen het allereerste verhuurplatform voor de 1%.

Zie het gerust als Airbnb op extreem luxe. Je kunt op het platform zoeken naar prachtige villa's in luxe oorden (van zomer tot wintersport) en makkelijk zelf boeken. Maar er zitten ook assistenten klaar om je verblijf voor jou uit te kiezen. Of toch in elk geval een eerste selectie te maken.

Villa Armani in St. Tropez kun je bijvoorbeeld boeken via het platform, met plek voor tien gasten voor net iets meer dan 45.000 euro per week.

Daar houdt de luxe niet op. Huizen die op A.M.A komen te staan zijn door een enorm selectieproces gekomen, het neusje van de zalm dus. Bij elke reis hoort bovendien een digitale conciërge die alles in goede banen leidt. En je krijgt heel makkelijk de mogelijkheid om allerlei leuke extra's bij te boeken.

Een appartement in Le Marais in Parijs voor vier personen kost je eerder 3000 euro per week.

Een privédiner in eigen villa? Geen punt. Een tafeltje bij dat volgeboekte Michelinrestaurant? Regelen ze. Jacht regelen voor de dag? Kan.

Villa Galli aan de Amalfikust van Italië biedt plaats aan acht personen voor zo'n 15.000 euro (hoofdseizoen). Keuzes, keuzes.

Er zijn meer dan duizend accommodaties te boeken op meer dan 100 Europese locaties. Nieuwsgierig geworden? Je vindt het platform hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in