Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In dit Griekse hotel heeft elke kamer zeezicht

Privéstrand, meeslepende uitzichten en pure luxe. Het is altijd nogal een bummer als je een mooi hotel aan zee boekt en dan bij aankomst maar moet hopen dat je een kamer hebt met een beetje zeezicht. Daar maken ze bij het Daios Cove op Kreta korte metten mee: al hun kamers hebben zeezicht. Is dat...

In dit Griekse hotel heeft elke kamer zeezicht

Privéstrand, meeslepende uitzichten en pure luxe.

Het is altijd nogal een bummer als je een mooi hotel aan zee boekt en dan bij aankomst maar moet hopen dat je een kamer hebt met een beetje zeezicht. Daar maken ze bij het Daios Cove op Kreta korte metten mee: al hun kamers hebben zeezicht. Is dat ook opgelost.

Het is daar dan ook een en al luxe wat de klok slaat, van de uitstekende restaurants, de geweldige cocktailbar en de enorme wellness tot de service en dus dat million dollar-zeezicht.

Het resort ligt aan de baai van Agios Nikolaos, op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven van het eiland. Als dat je net te ver rijden is, is er trouwens ook een helikopterlandingsplaats.

Daar houdt het natuurlijk nog niet op. Van de 251 kamers en suites zijn er bijvoorbeeld 165 uitgerust met een eigen zoutwater dompelbad. Er zijn ook villa's te boeken voor wie écht privé wil zitten. Daarvoor betaal je ongeveer 1100 euro per nacht. Voor een kamer zonder eigen zwembad (het resort heeft natuurlijk ook gedeelde zwembaden) betaal je rond de 380 euro per nacht.

Maar goed, dan ben je wel van het gedoetje over het uitzicht af, want kijk toch eens...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in