Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is dit de meest luxe pakketreis ooit?

Zeven bestemmingen in 21 onvergetelijke dagen! All Inclusive is een bekend concept in de vakantiewereld, maar dit is wel de overtreffende trap van inclusief (en exclusief). Hotelketen Four Seasons heeft het programma bekend gemaakt van de Unchartered Discovery Private Jet 2022 ervaring. Dat is ee...

Is dit de meest luxe pakketreis ooit?

Zeven bestemmingen in 21 onvergetelijke dagen!

All Inclusive is een bekend concept in de vakantiewereld, maar dit is wel de overtreffende trap van inclusief (en exclusief). Hotelketen Four Seasons heeft het programma bekend gemaakt van de Unchartered Discovery Private Jet 2022 ervaring.

Dat is een soort reizen en ontzorgd worden voor gevorderden, met een privéjet als equivalent voor een tourbus.  

De reis begint in New Orleans in een vijfsterren oase aan de Mississippi.

Dan vlieg je door naar Costa Rica om de jungle van Papagayo te bewonderen.

Vandaaruit is het dóór naar de Peruaanse hooglanden voor een bezoek aan Cusco en de Heilige Vallei van de Inca's;

een privétrein brengt je naar Machu Picchu.

De jet vliegt dat naar de oostkust van Zuid-Amerika voor een verblijf in Buenos Aires, waar een dagtrip naar de Iguazú Falls kan worden gemaakt, maar ook een privétour door de opera.

Next stop: Antarctica. Je vliegt over de beruchte Drake Passage, landt op King George Island en stapt dan aan boord van een luxe poolcruiseschip voor een expeditie van vier nachten langs het zevende continent.

Dan vliegt de jet terug naar het vasteland van Colombia voor een privéconcert van het Bogotá Philharmonic...

...om van alles bij te komen op de Bahamas en dit alles voor 'slechts' $ 190.000 per persoon: hou rekening met enorme wachtlijsten. Er zijn vergelijkbare Four Seasons pakketreizen met andere routes.

Foto's (c) Unchartered Discovery

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in