Een lekkere groene buitenruimte bij een luxe hotel is natuurlijk altijd een pré. Maar deze hotels gaan wel heel ver, voor het ultieme buitengevoel.

Groene vingers of juist niet, als jij van groen en kleurrijke bloemen houdt boek je het liefst een nachtje in deze hotels mét befaamde tuinen.

Article continues after the ad

Villa d'Este aan het Comomeer

Ga je in het voorjaar dan bloeien de Camelia's, maar ook de blauwe regens, Beverbomen en prachtige kastanjebomen maken de beroemde tuinen van dit hotel een must-see. Very Italiaans en very van een andere tijd met keurige obers die je ook in de tuin je drankje komen brengen.

Mashpi Lodge in Ecuador

Volop exotisch te spotten, maar wie van orchideeën houdt is hier helemaal in de hemel: de eigenaar is een verzamelaar. Zwem bij watervallen en trek de bossen in voor nóg meer moois.

Bastide de Gordes in de Provence

Lavendel, lavendel, lavendel. Hier moet je natuurlijk in het voorjaar zijn, niet in de laatste plaats omdat het hotel privétochtjes maakt naar de Abdij van Sénanque die omringd wordt door lavendelvelden. Met meerdere Michelinrestaurants vlakbij het hotel zit het ook bij terugkomst wel goed.

Beldi Marrakech in Marrakech

Een heerlijk hotel omringd door 15.000 rozen, mét tuinrestaurant, moestuinen en eindeloze wandelpaden op het terrein die je langs rozen, olijfbomen en meer voeren. Een Marokkaanse droom.

Bron: Tatler

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in