Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De toekomst van vliegen: nooit meer jetlag

Maak kennis met het Economy Skynest. Iedereen die wel eens een intercontinentale vlucht in economy heeft doorgebracht, weet hoe gesloopt je daaruit komt. Daar zou wel eens verandering in kunnen komen met het Skynest van Air New Zealand. De luchtvaartmaatschappij heeft een patent aangevraagd voor ...

De toekomst van vliegen: nooit meer jetlag

Maak kennis met het Economy Skynest.

Iedereen die wel eens een intercontinentale vlucht in economy heeft doorgebracht, weet hoe gesloopt je daaruit komt. Daar zou wel eens verandering in kunnen komen met het Skynest van Air New Zealand. De luchtvaartmaatschappij heeft een patent aangevraagd voor stapelbedden aan boord.

De bedoeling is dat je die voor een paar uur boekt, naast een normale economystoel, zodat je even gestrekt kunt slapen. Het totaal van de ticketprijs blijft daarmee nog ver onder die van de businessclass.

De bedden lijken een beetje op de Japanse Capsule Hotels waarin je een hokje huurt dat volledig uit bed bestaat. Elk 'hemelnest' is twee meter lang en krap 60 cm breed. Je krijgt er een normaal kussen, schone lakens, dekens en oordopjes bij en je kunt een gordijntje dichttrekken voor wat privacy.

Dit willen we op álle lange vluchten, toch?   

Foto's (c) Air New Zealand

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in