Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe riviercruises zijn luxe en comfortabel!

Statig de Seine of de Saône af – het is heerlijk relaxed reizen. Eerder las je hier al over (bijna) privécruises door Frankrijk. Daar hangt een zeer fors prijskaartje aan, maar er zijn ook riviercruises die misschien wel in je budget passen. Je deelt dan het schip met meer mensen, maar het blijft...

De nieuwe riviercruises zijn luxe en comfortabel!

Statig de Seine of de Saône af – het is heerlijk relaxed reizen.

Eerder las je hier al over (bijna) privécruises door Frankrijk. Daar hangt een zeer fors prijskaartje aan, maar er zijn ook riviercruises die misschien wel in je budget passen. Je deelt dan het schip met meer mensen, maar het blijft luxe en een unieke manier om Europa te bekijken.

Wie bij een riviercruise denkt aan 'een reisje langs de Rijn' moet weten dat deze manier van vakantie vieren recentelijk een forse update heeft gehad. Varen over de Rijn, Moezel en Donau kan nog altijd, maar je kunt nu ook cruisen tussen Parijs en Le Havre en over de Rhône en Saône of in Portugal over de Douro.

Aan boord vind je een mooi restaurant, sfeervolle salons, ruime kamers...

...met panorama schuifpui en Frans balkon. en royale suites met een privé verandabalkon. Onderweg kun je op excursie, maar je kunt ook gewoon lekker aan boord blijven.

Kijk voor meer informatie op Destin Travel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in