Het boek kan thuisblijven dankzij de handige app!

Is er een fijner fietsland dan Nederland, met al die fietspaden en betrekkelijk weinig hellingtrekken? De ANWB was benieuwd naar de mooiste routes en schreef vorig jaar een verkiezing uit voor de allermooiste fietsroute van Nederland waaraan lezers en leden konden meedoen.

Die publieksfavorieten zijn samengebracht in het boek 'De allermooiste fietsroutes van Nederland', de opvolger van de Fietsgids Nederland. Wat nou écht de allermooist is wordt in het midden gelaten, maar verder is het een fijn boek. Alle routes zijn gebaseerd op knooppunten en achterin het boek zijn knooppuntkaartjes ingestoken om mee te nemen tijdens het fietsen.

Ook staat bij alle routes een QR-code, zodat je de route kunt uploaden in de ANWB Eropuit Fietsapp. Verdwalen is hiermee verleden tijd. Zo heb je thuis alle informatie over de routes in een mooi gebonden boek met inspirerende foto’s en uitgebreide informatie, en alle praktische zaken voor onderweg in een handomdraai bij de hand. Het boek kost 25 euro.

Article continues after the ad

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in