Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chic: je kunt nu zwemmen en slapen bij Bvlgari

Nieuw hotel in Londen, vlak bij Harrods! Bvlgari ken je van de opulente sieraden – ze grossieren in gekleurde edelstenen en over the top ontwerpen – maar het label zit ook in de hotellerie. Nieuwste euh… parel in de kroon in het Bvlgari-hotel in Knightsbridge, pal aan Hyde Park. Harrods ligt slec...

Chic: je kunt nu zwemmen en slapen bij Bvlgari

Nieuw hotel in Londen, vlak bij Harrods!

Bvlgari ken je van de opulente sieraden – ze grossieren in gekleurde edelstenen en over the top ontwerpen – maar het label zit ook in de hotellerie. Nieuwste euh… parel in de kroon in het Bvlgari-hotel in Knightsbridge, pal aan Hyde Park.

Harrods ligt slechts 160 meter verder en ook het Victor & Albert Museum en de Saatchi Gallery bevinden zich op loopafstand.

Opvallend aan het hotel is dat het helemaal niet 'Bvlgari' is (afgezien van de foto's aan de muur en zelfs die zijn ingetogen zwart-wit). Er is geen gouden krul of uitbundige bonte klont edelstenen te bekennen, het is uiterst strak, warm en modern ingericht. 

De suites zijn ruim...

...en in tweeën gedeeld...

...en sommige lijken meer op een huiskamer dan op een hotelkamer. 

De badkamers zijn goed beschouwd de enige elementen die in de buurt komen van Italiaanse chic. 

De badkamer komt nog het dichtst bij Italiaanse chic.

Ook in de bar is niets van de Italiaanse opulentie waar Bvlgari om bekend staat te bekennen. 

En het hotel heeft niet alleen een enorm zwembad, maar ook een fijne spa, om bij te komen van al dat shoppen (en 160 meter teruglopen van Het Moederschip). 

Foto's (c) Hotel Bvlgari London

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in