Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Boek je bestemming op basis van je sterrenbeeld!

Voor het geval je even geen vakantie-inspiratie hebt.  Britse astrologe Sally Kirkman is ervan overtuigd dat je sterrenbeeld bepalend is voor een succesvolle vakantie. Of je er nu waarde aan hecht of niet, misschien kom je nog eens op een idee. Ram (21 maart – 19 april) ...is een pionier en avont...

Boek je bestemming op basis van je sterrenbeeld!

Voor het geval je even geen vakantie-inspiratie hebt. 

Britse astrologe Sally Kirkman is ervan overtuigd dat je sterrenbeeld bepalend is voor een succesvolle vakantie. Of je er nu waarde aan hecht of niet, misschien kom je nog eens op een idee.

Ram (21 maart – 19 april)

...is een pionier en avonturier die op vakantie een adrenalinekick nodig heeft. Denk aan steden als Napels en Krakow (dit is het Wawel Kasteel). Weken op het strand liggen is vermoedelijk niets voor jou, denk eerder aan jagen op het Noorderlicht of met de Transsiberië Express naar Wladiwostock.

Stier (20 april -20 mei)

Tweelingen (21 mei -20 juni)

...is nieuwsgierig, sociaal en houdt van een beetje drukte: steden als Londen, Melbourne en San Francisco zijn typische Tweelingen-steden en voor een ver-weg-bestemming is een groepsreis door Namibië wel wat. Onbekend terrein én je maakt vast vrienden voor het leven.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Leeuw (23 juli- 22 augustus)

...doet het goed op een zonbestemming. Avontuurlijk ingestelde leeuwen gaan naar India, luxebeesten zullen eerder de voorkeur geven aan de Cariben of Cuba. Of toch in ieder geval iets met rum, salsa en warm zand.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

... city breaks passen perfect bij je behoefte aan mensen, theater, kunst. Wenen is een echte stad voor Weegschaal net als Glasgow en Nancy. Voor wat verder weg: Japan en Vietnam.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

...houdt van onbekend terrein en een vleugje mysterie. De sfeer van New Orleans past daarbij, maar ook Marokko of iets aparts ondernemen, zoals paardrijden in Kazachstan.

Boogschutter (22 november – 21 december)

...is een reiziger pur sang, met voor een verre reis de blik op Zuid-Afrika en Australië. Groepsreizen passen niet zo bij je, het liefst trek je je eigen plan. Bestemmingen binnen Europa: Schotland, Noorwegen en Portugal.

Steenbok (22 december – 19 januari)

... kikkert het meest op van een vakantie met veel natuur in een omgeving die niet lijkt op Nederland. Overweeg Zwitserland, Oostenrijk, de Pyreneeën of het Central Massif in Frankrijk. Een stad moet veel te bieden hebben om je te verleiden, zoals Rome, Athene of Dubrovnik.   

Waterman (20 januari – 19 februari )

... is een non-comformist die bij voorkeur ongebruikelijke bestemmingen kiest. De Noordkaap, Patagonië, de Shetland Eilanden, IJsland horen daarbij. Voor zon komen Madagaskar en de Kaapverdische Eilanden in aanmerking.

Vissen (19 februari – 20 maart)

...haalt graag meer uit een vakantie dan alleen maar uitrusten. Als pelgrim naar Santiago de Compostela lopen is wel iets voor je, maar ook Egypte en Bali zijn echte Vissen-locaties. Dichterbij: Ierland.

Foto's © iStock, Pixabay, met dank aan de Daily Mail

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in