Riviercruise 2.0 in zuidoost-Azië.

Vanaf 2021 kun je de Mekong River in wel heel veel stijl bewonderen. Viking komt vanaf dan met een nieuw cruiseschip dat met 80 gasten over de rivier gaat varen van Kampong Cham in Cambodja naar Saigon in Vietnam.

Het fonkelnieuwe schip biedt veertig kamers met glazen schuifdeuren van vloer tot plafond en een eigen veranda of Frans balkon. Er is ook een spa- en fitnesscentrum aan boord, net als een zwembad en een bar op het bovendek. Lekker, want in totaal zit je er wél acht dagen op.

Een bijzondere trip gegarandeerd, want kijk toch eens hoe dat eruit moet gaan zien.

Article continues after the ad

Al ga je ook genoeg van het schip af met de zogenaamde Magnificent Mekong-cruise. Er worden zestien uitstapjes gemaakt tijdens de in totaal vijftiendaagse reis, waarbij je dus ook een aantal nachten in hotels doorbrengt.

Ga shoppen op de markten van Hanoi, bezoek het tempelcomplex Angkor Wat, struin door de jungle en duik onder in het nachtleven van de grote stad. Als dat allemaal weer mag in 2021, is dit zeker een manier om het in stijl te doen. 

Beeld: Viking/iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in