Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Altijd al een boot willen hebben? Dit is je kans!

Te huur op eigen bodem.  Vlucht geannuleerd of geen zin om Schiphol deze zomer te trotseren? Blijf lekker in eigen land voor een vaarvakantie! Dat is nu makkelijker dan ooit, want er is nu een heuse 'Airbnb voor boten'. Click&Boat heet het, en naast deze superluxe buitenlandse boten bieden ze daa...

Altijd al een boot willen hebben? Dit is je kans!

Te huur op eigen bodem. 

Vlucht geannuleerd of geen zin om Schiphol deze zomer te trotseren? Blijf lekker in eigen land voor een vaarvakantie!

Dat is nu makkelijker dan ooit, want er is nu een heuse 'Airbnb voor boten'. Click&Boat heet het, en naast deze superluxe buitenlandse boten bieden ze daar ook gewoon lekker Hollandse sloepen, zeilboten, woonboten en meer.

Je huurt zo'n boot van een particulier of professional en hoeft zelf niet per se een vaarbewijs te hebben, want er zijn ook boten mét crew. Wij tippen je alvast deze drie buitenkansjes.

Zeilboot Noordkaap – Makkum

Voor zeilen moet je in Friesland zijn. De Friese Meren, het IJsselmeer, de Waddenzee... Deze zespersoonszeilboot ligt in Makkum, ideaal voor een korte of lange zeiltocht. Let op: vaarbewijs verplicht.

Woonboot Wordragen – Nationaal Park de Biesbosch

Het leven is mooi op een woonboot, en dat kun je nu zelf ondervinden. Deze parel heeft airco én een achter- en bovendek voor een perfecte zomer in de zon. En je kunt er ook mee varen ook nog!

Driemastschoener Nil Desperandum – Enkhuizen

Voor als je met een hele grote groep op vakantie wilt, want op deze 35 meter lange schoener zijn maar liefst 30 slaapplaatsen. En je krijgt er een heel team bij dat het vaartuig in goede banen leidt, ook fijn.

Boeken doe je hier.

Beeld: Click&Boat

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in