Even wegdromen tot we weer mogen cruisen in stijl!

Mis je het cruisen of heb je plannen om te gaan varen als het weer kan? Dan is dit een fijne kijktip. De Regent Seven Seas Explorer is  het meest luxueuze schip ooit gebouwd en speelt de hoofdrol in een vierdelige documentaire op RTL Z.

Article continues after the ad

De makers zijn mee aan boord geweest van een cruise rond het Iberisch Schiereiland en een cruise op de Baltische Zee.

Het eindresultaat is een interessant inkijkje in wat er aan mankracht en logistiek nodig is om een ultraluxe, all-inclusive cruiseschip te onderhouden. Daarnaast wordt de weelde aan rijkdom aan boord, evenals de speciale service van de crew aan boord van het schip, perfect weergegeven.

In de eerste aflevering wordt John Barron gevolgd, de Cruise Director van het schip. Hij maakt zich, met een nieuwe groep gasten, klaar voor de openingsvoorstelling. Ondertussen bereid hoofdbutler, Raju de Regent Suite voor op de komst van de volgende gasten die enkel het beste willen en ook verwachten.

Aan land verkennen Senior Executive Chef Michael en Food & Beverage Director Stephane lokale Spaanse markten om de meest verse vis te vinden om die later op de dag te serveren in het grootste specialiteitenrestaurant op zee, Compass Rose.

Vandaag (woensdag 26 augustus 2020) is de vierdelige docuserie in zijn geheel te zien vanaf 20:30 uur te zien op RTLZ.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in