Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

7 x vakantie in een heerlijk luxe boomhut in de jungle!

Stuw je vakantie naar nieuwe hoogten. Na twee jaar staycations en 'in de buurt' vakantie vieren weer eens zin in een buitenlands avontuur? We tippen zeven luxe boomtop accommodaties in Centraal-Amerika en de Dominicaanse Republiek. Deze boomhutten voor het betere 'Me Tarzan, you Jane' gevoel zijn...

7 x vakantie in een heerlijk luxe boomhut in de jungle!

Stuw je vakantie naar nieuwe hoogten.

Voor als je zin hebt in een buitenlands avontuur ver weg: zeven luxe boomtop accommodaties in Centraal-Amerika en de Dominicaanse Republiek.

Deze boomhutten voor het betere 'Me Tarzan, you Jane' gevoel zijn super-deluxe, van alle gemakken voorzien, met eigen terras en vaak met een eigen zwembad. Je hebt er altijd een magistraal uitzicht en bent er omringd door schitterende flora en fauna. Soms voelt het alsof je in een dierentuin overnacht. We selecteerden zeven droomlocaties met een uitzicht dat je nergens anders treft.

Chaa Creek Lodge - Belize

Deze accommodatie ligt net buiten San Ignacio in een eigen  natuurreservaart. Drijvende kracht achter het resort is het echtpaar Mick en Lucy Fleming die het tot een van de meest indrukwekkende eco resorts in Centraal Amerika gemaakt hebben.

Prachtige villa’s waaronder ‘tree top villa’s’ met eigen zwembad, een superelux IX Chel villa met eigen butler tot en met 10 betaalbare Eco-Pods.

Chaa Creek Lodge

Portofino Beach Resort & Restaurant - Belize

Dit resort ligt in Ambergris Caye – een eiland voor de kust van Belize en door Madonna’s ‘La isla Bonita’ bekend gemaakt.

Ook dit resort heeft verschillende type accommodaties, waaronder beach cabanas en Treetop suites, beide met rieten daken en prachtig uitzicht op zee. Het interieur is met veel hout en bamboe afgewerkt.

Portofino Belize 

Lapa Rios Lodge – Costa Rica

Ook dit resort ligt schitterend in de jungle in Osa Peninsula, een schiereiland in het zuidwesten van Costa Rica met het bekende Corcovado Nationaal Park.

De accommodaties – Lapas villas, Premier villas en Deluxe villas – zijn hoog in de boomtoppen gebouwd, luxe ingericht en met uitzicht op de jungle en de oceaan.

Lapa Rios Lodge

De Tree House Lodge – Costa Rica

De Tree House Lodge ligt in de provincie Limon in Costa Rica, pal aan het Punta Uva strand. Men kan kiezen uit verschillende type accommodaties waaronder een tree house, een beach house, een beach suite, een crystal house, een tuinhuis volledig gebouwd van bamboe...

...en een Amerikaanse schoolbus.

Costa Rica Treehouse 

Rancho Pacifico – Costa Rica

Ook dit resort ligt midden in de jungle in Uvita, nabij het nationaal park Marino Ballena. Het ligt op zo’n 600 meter boven zeeniveau en men heeft dus een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan.

De super-deluxe villa’s hebben een eigen zwembad of hot tub en de Treehouses in de boomtoppen zijn van een ongeëvenaarde luxe.

Rancho Pacifico 

Aqua Oceanfront Resort - Nicaragua

Dit resort ligt in Tola op loopafstand van het strand van Playa La Redonda.

Verdeeld over de berghelling beschikt het resort over 44 boomhut accommodaties, waarvan sommige met een keuken en zwembad.

Aqua Nicaragua

Dominican Tree House Village – Dominicaanse Republiek

Een kleinschalige oase midden in de jungle: dit resort heeft 22 boomhutten voor maximaal 54 gasten.

Het ligt in El Valle en met de gratis leenfietsen ben je in 20 minuten op het El Valle strand.

Dominican Treehouse Village 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in