Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

7 leuke hotels in Europa voor een redelijke prijs

Voor een minibreak waar je niet failliet aan gaat. Je wilt een paar dagen weg en een leuke accommodatie, maar niet voor de hoofdprijs, want, nou ja, 2022? In deze hotels overnacht je voor een 'vanaf prijs' van rond de 70 euro. Portugal Eco B&B Casa Brava ligt in het glooiende landschap van de Bar...

7 leuke hotels in Europa voor een redelijke prijs

Voor een minibreak waar je niet failliet aan gaat.

Je wilt een paar dagen weg en een leuke accommodatie, maar niet voor de hoofdprijs, want, nou ja, 2023? In deze hotels overnacht je voor een 'vanaf prijs' van rond de 70 euro.

Portugal

Eco B&B Casa Brava ligt in het glooiende landschap van de Barrocal. Het is er rustig, drie stallen zijn omgetoverd tot verblijven en mocht je toe zijn aan wat reuring dan is het stadje Loulé in de buurt.

Zuid-Frankrijk

Hotel Le Sud ligt tussen Cap d'Antibes en Cannes in Juan-les-Pins en ligt wat achteraf, maar is beeldig boho ingericht. Het ligt vlak bij het station voor als je een uitstapje wilt maken. In de tuin is een terras en een 'splash pool'.

Polen

Aan de buitenkant oogt Focus Hotel Katowice-Chorzó (vanaf 40 euro per nacht) een beetje saai, maar de kamers zijn fris en kleurrijk, het eten is er lekker en het is een prima uitvalsbasis voor tripjes in de buurt.

België

Royal Astrid in Oostende ligt op 100 meter van het strand, beschikt over een enorme spa en wellnessruimte (panoramasauna, stoombad, jacuzzi, zoutgrot, ijsgrot, verwarmd voetenbad of een zitbank met helende minerale stenen) en je kunt er ook nog eens lekker eten.  

Duitsland

Hotel Haus Hildegard (vanaf 41 euro) in Niederkrüchten heeft ronkende reviews op het gebied van hygiëne, vriendelijkheid en het ontbijtbuffet. Het is misschien niet erg hip of design, maar het landhotel ligt wel in een prachtig natuurgebied, voor als je een paar dagen wilt wandelen of fietsen.

Nederland

Boutique Hotel Grote Gracht in Maastricht ligt vlakbij het Vrijthof en de Markt. Monumentaal pand, fijne vintage sfeer en je staat zó in het centrum.  

Zuid-Frankrijk

In de Camargue – flamingo's! Rijstvelden - vindt je Hotel Les Cabanettes, op een kwartiertje rijden van Arles. Het hotel-restaurant heeft de stijl van de sixties en 29 kamers met een balkon dat uitkijkt op het zwembad. Héél Hotel California, maar dan dus in Frankrijk: pareltje! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in