Heerlijk luxe en ook puberproof, het één hoeft het ander niet uit te sluiten.

Ben je voor de herfstvakantie, kerstvakantie of verder nog op zoek naar een zonbestemming? Zoek je een beetje luxe? Maar wil je wel dat ook kinderen zich welkom voelen? Onze eigen hoofdredacteur Claudia kent het precies. Zij toog onlangs met dochterlief naar Ibiza en kan melden: dat is dus gewoon een héél goed idee.

Vijf waanzinnig puberproof Ibiza-hotels met vijf sterren voor luxe. Waar iedereen lekker op adem kan komen.

Nobu Hotel Ibiza Bay

Article continues after the ad

Het Nobu aan Talamanca Bay telt drie zalige restaurants en heeft een waanzinnig wellness-programma. Daarnaast is er een Kids Club van formaat, al net zo exclusief. Sushi workshops, DJ-lessen, manden vlechten. Maar ook snorkelexcursies voor de hele familie. En workshops Instagram-fotografie. Geen puber? Het hotel heeft een zwembad voor volwassenen alleen.

Ibiza Gran Hotel

Een vijfsterrenhotel aan de jachthaven en bij Dalt Vila. Genoeg te doen in de omgeving, kortom. De kamers zijn ingericht door kunstenaars, het activiteitenprogramma is bomvol, en het hotel heeft een eigen spa én casino. O, en vier restaurants. Luxe meets creativiteit. Ideaal voor elke vakantieganger die van de fijnere dingen in het leven houdt.

W Ibiza

Plaats van handelen van onze eigen Claudia Straatmans en haar puberdochter, die het W al kenden uit Amsterdam. Deze nieuwe locatie in Santa Eulalia del Rio legde moeder en dochter heerlijk in de watten (Claudia: "Geen verzoek van een gast is ze te gek!"), en het is bovendien een pláátje van een hotel. Claudia's ervaringen en tips lees je hier.

Hacienda Na Xamena

Dit hotel in San Miguel is sterk in wellness, heeft een waanzinnig uitzicht op zee en heeft drie heerlijke zwembaden en een eigen gameroom én bioscoop voor wie even binnen wil zitten. Buiten geniet je dan weer van de zon, een yogales of een fijne massage. Voor elk wat wils.

Six Senses Ibiza

Fonkelnieuw geopend deze zomer en met maar liefst ZES sterren. Op het noordelijke puntje van het eiland geniet je van de mooiste zonsondergangen, idyllische dorpjes en zes toprestaurants. Het hotel geeft kookworkshops, ook voor kinderen, en er zijn bijvoorbeeld ook uitjes in de natuur en danslessen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in