Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 romantische hotels in Nederland

Ideetje voor Valentijn, even samen weg? Voor een romantisch hotel moet je niet langs de snelweg zijn, zoveel is duidelijk. Maar ze zijn er wel, van die pareltjes voor een bijzonder verblijf, om een oude liefde in te eren of een nieuwe in te vieren. Zoals… Boutique Hotel Opus One In Numansdorp sta...

5 romantische hotels in Nederland

Ideetje voor Valentijn, even samen weg?

Voor een romantisch hotel moet je niet langs de snelweg zijn, zoveel is duidelijk. Maar ze zijn er wel, van die pareltjes voor een bijzonder verblijf, om een oude liefde in te eren of een nieuwe in te vieren. Zoals…

Boutique Hotel Opus One

In Numansdorp staat een 19e eeuws monumentaal pand dat is omgetoverd tot een comfortabel hotel met zeven kamers, die allemaal verschillend zijn ingericht.

De Luxe Suite telt twee etages en er zijn badkamers met een tweepersoonsbad, maar ook met een regendouche. Heerlijk luxe in de Hoeksche Waard!

L’Auberge Damhotel

Charmant en informeel hotel middenin het historische stadje Edam met een zeer goed restaurant en een Grand Café. In de keuken staat chefkok Barry de Back, die opgeleid is door Ron Blaauw.

De kamers zijn allemaal anders ingericht, met klassiek en barok als rode draad. En voor de liefhebbers wordt een champagneontbijt geserveerd.

Landhuishotel De Bloemenbeek

Prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen, maar binnenblijven kan uiteraard ook in Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte / Hengelo. Het ligt in het glooiende Dinkeldal en heeft kamers in vier klassen, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je romantische plannen past. En de keuken mag er ook zijn. 

Maison Village

In Noorbeek bij Maastricht ligt Maison Village, gebouwd in de 17de eeuw en voorheen een stadhuis, nu een kleinschalig hotel dat in rust en service de volmaakte afsluiting is van een dagje Maastricht.

Ruime kamers, veel kunst en rustig ingericht, met veel oog voor kwaliteit.

Hotel resort Landgoed Westerlee

Sfeervol herenhuis in Groningen met 14 luxe kamers met tweepersoons jacuzzi, sauna, schoonheidssalon en een goed restaurant: ideaal voor een romantisch verblijf, ver weg van alle drukte.

Alle kamers in het fraaie herenhuis beschikken over o.a. een kingsize bed, een mooie badkamer met tweepersoons jacuzzi en zijn voorzien van volop luxe en sfeer. 

Foto's © de diverse accommodaties

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in