Kruisherenhotel Maastricht
Kruisherenhotel Maastricht

Bijzondere omgeving, meer comfort dan de nonnen.

Voor als je op zoek bent naar een unieke accommodatie voor een dag en een nacht weg: 5 sfeervolle voormalige kloosters die nu als fijne hotels dienen, voor een hemelse overnachting.

Kloosterhotel De Soete Moeder in Den Bosch

Prima plek voor een citytrip: dit kloosterhotel ligt in het hart van de stad. Het gebouw is gerenoveerd, maar de kamers hebben nog wel het betere kloostergevoel.

Article continues after the ad

De Soete Moeder

Broederenklooster in Zutphen

Hartje Zutphen, krijgt van bezoekers een 9,5. Lekker luxe, maar wel met veel authentieke elementen en bovendien een geweldig restaurant.  

Broederenklooster Zutphen

Abdij Hotel Rolduc, Kerkrade

In dit grote kloosterhotel heb je de keuze van familiekamer en slaapzaal tot luxe suite, dus voor elk wat wils. Aken ligt op een kwartiertje rijden, wat het een perfecte uitvalsbasis maakt voor een tripje naar Duitsland.

Abdij Hotel Rolduc

Kruisherenhotel Maastricht

Sister Julienne van Call The Midwife zou fronsen over de luxe in dit 5 sterrenhotel, dat op een paar minuten lopen van het Vrijthof ligt. Elke kamer is ingericht in een andere stijl, door een internationale ontwerper.

Kruisherenhotel Maastricht

Martin's Klooster in Leuven

Dit viersterrenhotel is gevestigd in een 15de-eeuws klooster, en luxueus en eigentijds ingericht. Het ligt in het historische centrum van Leuven, een prachtige stad waar je heerlijk kunt winkelen.

Martin's Klooster in Leuven

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in