Slot Velen in Musterland
Slot Velen in Musterland

Open haard, bossen, lekker eten, allemaal in de buurt.

November is typisch een maand om nog even samen weg te gaan voor de maand van de familiefeesten aanbreekt. We selecteerden vijf prachtige plekken om van de herfst, een mooie locatie en een stijlvolle accommodatie te genieten.

Munsterland

Article continues after the ad

Kasteelhotel Sportschloss Velen in Musterland is een voormalige burcht. Bij 'sport' moet je hier denken aan wandelen, zwemmen, golfen, fietsen  en paardrijden. Streekspecialiteiten in het Schlossrestaurant en de Orangerie-kelder. De kamers variëren van 'modern comfort' tot 'Marie-Antoinette met hemelbed'.

Limburg

Kasteelhotel Geulzicht is een van de fraaiste kastelen in Zuid-Limburg. Gelegen in het prachtige Geuldal, te midden van de bossen, op toch slechts enkele minuten van Maastricht, Valkenburg en Thermae 2000.

Rustiek karakter, kamers met schitterend uitzicht (een paar hebben een Romeins bad!) en je kunt ook de torenkamer boeken, voor extra romantiek.

België

In de Ardennen , op 20 minuten van Durbuy, Spa en Luik, ligt Château de Harzé, dat zich sterk maakt voor streekproducten. De superiorkamers zijn het mooist in dit 17de eeuwse gebouw in renaissancestijl, met een eigen restaurant La P'tite Auberge.

Duitsland

Vlak bij Keulen ligt Schloss Bensberg...

... met een beeldschone spa in goud en donkerblauw, indrukwekkende bibliotheek, meerdere restaurant, open haarden galore…

…en prachtige kamers. Je kúnt in de buurt van alles doen, maar dit is het soort accommodatie waar ze je naar buiten zullen moeten duwen.

Utrecht

Kasteel Sterkenburg is een stijlvolle particulier bewoonde buitenplaats met een Bed and Breakfast in de sfeer van weleer.

Voor het betere prinsessengevoel boek je de Schildpadpadkamer…

…al mag de badkamer van de Ooievaarssuite er ook zijn.

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in