Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 originele én luxe glampings in Nederland

Originele locaties voor je staycation! Voor wie van een beetje comfort houdt, is glamping een uitkomst. Niet midden in de nacht met een wc-rol naar een toiletgebouw, wel het lekkere buitengevoel van kamperen. Glamping wordt tegenwoordig in alle vormen aangeboden, waarin het soms toch verdacht vaa...

3 originele én luxe glampings in Nederland

Originele locaties voor je staycation!

Voor wie van een beetje comfort houdt, is glamping een uitkomst. Niet midden in de nacht met een wc-rol naar een toiletgebouw, wel het lekkere buitengevoel van kamperen.

Glamping wordt tegenwoordig in alle vormen aangeboden, waarin het soms toch verdacht vaak richting 'huisje' gaat. We selecteerden drie adresjes die naast comfort ook uitblinken in originaliteit, om er toch een unieke ervaring van te maken.

Anthropod

Deze unieke accommodatie op hoogte in Hardenberg biedt een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. Leuke uitvalsbasis voor een paar dagen wandelen en fietsen in het mooie Vechtdal.

Binnen heb je de sfeer van een Tiny House, maar wel met alles erop en eraan, buiten beschik je over een mooie wilde tuin met een picknicktafel.

Anthropod Hardenberg

Houseboat

Havenlodges (woonboten) dobberen inmiddels in heel Nederland, maar de Houseboat met vrij uitzicht over het Sneekermeer is toch wel de top, compleet met wenteltrap en meerdere terrassen.

De Houseboat is van alle gemakken voorzien en als je wilt spelevaren, kun je bij het nabijgelegen sail-away een bootje huren. Ook perfect als uitvalsbasis voor fietstochten.

Houseboat Sneekermeer

Pop-up East Nomads

East Nomads trekt rond met prachtige ruime en compleet ingerichte accommodaties, die steeds op een andere locatie staan.

Dit jaar vind je ze tot 27 september in de Achterhoek.

Keuze uit luxe tenten en huisjes met hot tub en sauna. Wat het helemaal glamping maakt zijn de fijne arrangementen. Fijnproevers kunnen kiezen voor een weekend lang Ron Gastrobar waar je ’s avonds heerlijke diners krijgt van het team van Ron Blaauw.

Voor degene die gewoon heerlijk willen ontspannen met lichaam en geest is het Yoga Retreat van Zen Caravan de ultieme uitkomst. Door de fijne yogalessen, meditatiesessies en lekkere lunches, die zowel vega en vegan gemaakt kunnen worden, kom je helemaal tot rust.

Pop-up East Nomads

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in