Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 droomhotels met uitzicht in Italië

Al is het maar voor één nachtje! Sommige hotels zijn de moeite waard om ooit te overnachten, al is het slechts voor één nacht. We selecteerden drie verrukkelijke adresjes voor je in Italië, waar het uitzicht zo mooi is dat ze je de deur uit zullen moeten duwen om er ook eens even doorheen te lope...

3 droomhotels met uitzicht in Italië

Al is het maar voor één nachtje!

Sommige hotels zijn de moeite waard om ooit te overnachten, al is het slechts voor één nacht. We selecteerden drie verrukkelijke adresjes voor je in Italië, waar het uitzicht zo mooi is dat ze je de deur uit zullen moeten duwen om er ook eens even doorheen te lopen.

Miramonti Boutique Hotel

In de winter kun je er skiën, in alle seizoenen kun je je in de spa laten verwennen. Het uitzicht op de Dolomieten is adembenemend, de inrichting in Nordic minimalistisch: er is geen koekoeksklok of koeienbel te bekennen in het Miramonti. De kamers en het restaurant hebben panoramaramen, alles is zo ontworpen dat je optimaal van het uitzicht op Zuid-Tirol kunt genieten.

Miramonti heeft een mooi zwembad...

...en een sauna die als houten doos op de rotsen staat, ook weer met panoramaramen.

Het hotel heeft een kleine huisbioscoop, serveert een fijne afternoon tea (het was ooit een theehuis) en de keuken is een soort fusion tussen streekgerechten, Italiaans en een hoeveelheid bessen en granola die je ook in een Duits kuuroord kunt aantreffen. In de omgeving kun je wandelen, er zijn meertjes om in te zwemmen en in de winter kun je er elke denkbare wintersport doen.

Miramonti vanaf € 250 per nacht. 

Grand Hotel Tremezzo

Al sinds de opening in 1910 een trekpleister, met wonderschoon uitzicht op het Comomeer en het stadje Bellagio.

Het hotel ligt wat hoger en telt drie restaurants, drie zwembaden en een volledig uitgerust wellnesscentre

Grand Hotel Tremezzo, afhankelijk van het seizoen, tussen de 900 en 1200 euro per overnachting.

Locanda Vivaldi

In Venetië is het niet lastig om heel veel geld neer te tellen voor een prachtig uitzicht. Dat het ook wel ietsje minder kan, bewijst Locanda Vivaldi op 5 minuten lopen van het San Marcoplein.

Het restaurant op het dakterras biedt uitzicht op de lagune, het vier sterrenhotel ligt in een leuke wijk en je kunt bij het hotel op een watertaxi stappen. 

Locanda Vivaldi vanaf € 291 voor een kamer met uitzicht op het water, kamer zonder dat uitzicht zijn iets goedkoper.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in