Zoek je nog een romantische tip voor aankomende winter? Wij weten wel wat moois: ga naar Londen. Maar dan niet om te winkelen in bijvoorbeeld Dover Street en Old Bond Street, maar om te dineren op een wel heel bijzondere plek.

Waar dan? Nou in een iglo bij kaarslicht. En dan heb je ook nog eens een prachtig uitzicht op de Tower Bridge. Het idee is afkomstig van de De Coppa Club. Ook vorig jaar zetten zij deze doorzichtige glazen bollen al neer. 

Boeken!
Wegens succes dit jaar dus weer! De iglo's zijn geschikt voor acht personen. Ben je met minder, dan deel je de bol met andere mensen. Maar dat is niet zo erg, want je betaalt alleen voor het eten en drinken. En dus niet voor de iglo. Reserveren kan hier. Wees er wel snel bij, want de plek is razend populair. Lukt het dit jaar niet? Dan wordt het 2018, want De Coppa Club heeft al aangekondigd ook volgend jaar de iglo's weer neer te zetten.

Bron: CN Traveler

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!