Even vooruitkijken voor alle aanstaande jarigen!

Er komen veel kansen op het pad van Ram (21 maart – 20 april).

Geluk

Je kunt veel bereiken dit jaar, Ram maar laat je niet door je veranderlust meeslepen. Vernieuwen is goed, maar kijk ook naar de dingen die je hebt en die ook al waardevol zijn. Er komen veel kansen op je pad, maar je hoeft ze niet allemaal te grijpen. Denk ook goed na voor je die carrière-switch inzet, die onweerstaanbare bouwval koopt (zo moeilijk kan verbouwen niet zijn…) of je opwerpt als projectleider. Je energie is niet onuitputtelijk, al denk je daar zelf anders over.

Liefde

Article continues after the ad

Je hebt een hekel aan sleur en dingen die op routine gebeuren. Ook als het om de liefde gaat. Hou er maar vast rekening mee dat 2020 een turbulent jaar kan worden. Single of alweer alleen, dan kun je een aantal verrassingen tegemoetzien met verstrekkende gevolgen. Die verrassingen zijn er overigens ook als je een standvastige relatie hebt. De vraag is: zoek je verdieping of avontuur? Prijs je maar gelukkig met de gedachte dat je een fijn stel vrienden hebt, bij wie je altijd kunt aankloppen.

Gezondheid

Zorg dat je goed slaapt, Ram en vooral ook dat je voldoende vitamines binnenkrijgt, anders loop je halverwege 2020 al op je tandvlees. Tenminste, als je op hetzelfde razende tempo blijft doorgaan. Dat laatste zit er dik in, dus neem maatregelen. Ga op yoga of zoek iets anders om je mee te kunnen ontspannen. Je boft dat je kunt eten wat je wilt zonder opvallend aan te komen. Maar schrap sporten niet om die reden van je agenda, je wordt er sterk en fit van.

En voor de jarige Ram?
Je kunt een Ram niet blijer maken dan met een opvallend juweel of ander accessoire dat net even wat anders is dan anders. Ook van een avontuurlijke reis gaat haar hart sneller kloppen.

illustratie (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in