Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zin om even te onthaasten met dwaalfilms?

Heerlijke slow-tv met muziek en natuur! Voor als je even rust en kalmte wilt: Dwaalfilms. Dit zijn Nederlandse natuurfilms in miniatuur met in de hoofdrol moerassen, beken, rivieren en de zee. Je vindt ze al scrollend door landschapspanorama’s, elk filmpje vormt een kort afgerond verhaal.  Er wor...

Zin om even te onthaasten met dwaalfilms?

Heerlijke slow-tv met muziek en natuur!

Voor als je even rust en kalmte wilt: Dwaalfilms. Dit zijn Nederlandse natuurfilms in miniatuur met in de hoofdrol moerassen, beken, rivieren en de zee. Je vindt ze al scrollend door landschapspanorama’s, elk filmpje vormt een kort afgerond verhaal. 

Er wordt al 25 jaar aan gewerkt en er staan inmiddels al meer dan 320 verhaaltjes live. De liefde spat eraf: prachtig geschoten, mooi ingesproken door Hans Haffmans en met passende muziek eronder.

Centrale thema is 'de grote veerkracht die de natuur heeft op die plekken waar ze de ruimte krijgt. 'Waar de teugels wat zijn losgelaten. De rijkdom die daaruit voortvloeit, de planten en dieren maar ook de veranderlijkheid die daarbij hoort.' Absolute aanrader om even in rond te, euh, dwalen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in