'Het is een complete, totale revolutie. Geen reset, maar een vervanging.'

Britse astroloog en helderziende Jessica Adams voorspelde begin 2019 dat een virus de wereld zou ontwrichten en gaf er zelfs een datum bij: 10 januari 2020, de dag waarop het eerste bekende slachtoffer van covid-19 stierf in Wuhan. "Het jaar 2020 was als het schilderij De Schreeuw van Edvard Munch," zegt ze in de Daily Mail.

"Het was zo extreem dat ik niet wist of ik het er wel over moest hebben. Maar het is mijn werk, ik wilde mensen waarschuwen voor hun pensioenen, hun spaargeld, voor niet teveel geld lenen en om zich schrap te zetten voor het feit dat de wereld op zijn kop zou komen te staan."

Article continues after the ad

Vooruit, nog eentje om haar geloofwaardigheid te staven: begin dit jaar postte ze over een 'oktober verrassing' in de VS: "We zien een cyclus waarin presidenten, premiers en senatoren weggestemd worden. Ziek worden en aftreden.' Ook hier noemde ze een datum bij: 1 oktober 2020, de dag waarop Trump zijn coronadiagnose kreeg. Een paar jaar geleden voorspelde ze de Brexit al naar aanleiding van Boris Johnson's horoscoop en in 2017 voorzag ze 'een grote breuk in de Royal Family, tussen de prinsen, die zich niet meer zullen verzoenen.'

Goed, wat staat ons te wachten volgens Adams? Mannen worden 'gelukkigere, meer menselijke wezens nadat ze hun toxic mannelijkheid hebben afschud', 'het patriarchaat gaat in rook op', 'het Verenigd Koninkrijk deelt zichzelf op in vier aparte landen' en 'Italië zal vermoedelijk volgend jaar de EU verlaten.'

Dat staat allemaal voor volgend jaar in de sterren volgens Jessica, maar eerst krijgen we een verrassend goede kerst. "Kerst zal gevierd worden en het wordt een geweldige kerst," zegt ze. "Drie dagen voor kerstavond beginnen er dingen te veranderen. We zien cycli die we in jaren niet hebben gezien, het draait allemaal om vriendschap, groepsbelang en wereldwijde veiligheid. Je ziet de aarde samenkomen. Volgend jaar wordt een heel sociaal jaar. Oprah Winfrey gaat een grote rol spelen, maar niet zoals we dat van haar gewend zijn op tv."

Nog meer? "We zitten nu een in cyclus die lijkt op de periode van WOII – maar dan zonder oorlog – die zal eindigen in 2026," zegt Jennifer. "Het is een complete, totale revolutie. Geen reset, maar een vervanging. Alles zal veranderen. Grote veranderingen in de wereldeconomie, corruptie wordt stevig aangepakt. Vanaf 2023 zullen de tieners van nu de toon bepalen, bij hen ligt de focus niet zozeer op liefde en seks, maar meer op activisme en vriendschap." De klimaatcrisis zal volgens haar in 2026 bezworen zijn, maar over een effectief covid-19 vaccin is ze minder optimistisch: "We zullen er allemaal mee moeten leren leven."

Ze heeft ook zo haar bedenkingen over de verkiezingen in Amerika: "Dat wordt een chaos die te vergelijken is met de Bush versus Gore verkiezing in 2020," zegt ze. "Maar fast-forward naar volgend jaar en het leiderschap is Republikeins noch Trump. Het gaat om gemeenschap, gelijkheid, feminisme – de nieuwe president zal net Robin Hood zijn." Calm down, dear.

Foto's (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in