Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Midlife Kick: geen crisis, maar kansen

Lekker boek over het nieuwe ouder worden. Hélène Van Herck & Ann Lemmens zijn de midlife-experts van Wifty, een platform dat met verve foute beeldvorming omtrent 50-plussers aanpakt. Want die is soms nog een beetje in de vorige eeuw blijven hangen, terwijl vijftigers van nu volop werken, wat te b...

Midlife Kick: geen crisis, maar kansen

Lekker boek over het nieuwe ouder worden.

Hélène Van Herck & Ann Lemmens zijn de midlife-experts van Wifty, een platform dat met verve foute beeldvorming omtrent 50-plussers aanpakt.

Want die is soms nog een beetje in de vorige eeuw blijven hangen, terwijl vijftigers van nu volop werken, wat te besteden hebben en hartstikke fit zijn.

Vagina-reanimatie? Dat willen we allemaal wel!

Over die nieuwe vijftigers schreef het duo Midlife Kick, met heel veel deskundigen én dialogen over eindelijk jezelf zijn, het breindieet, lege-nesteuforie, schandalig genieten, back to the future, S.E.X., nog slimmer worden, friends with benefits, vagina-(re)animatie en het positiviteitseffect dat je zomaar cadeau krijgt. 

Hélène en Ann zijn zuiderburen, dus je komt hier en daar wat Vlaams tegen, maar Midlife Kick (€ 20) biedt hoe dan ook een verfrissende en inspirerende kijk op deze levensfase.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in