Horoscoop voor wie de komende weken jarig is.

Voor wie is geboren onder het sterrenbeeld Maagd blijkt 2020 een goed jaar te zijn: niet spectaculair, wel stabiel met nieuwe, vrolijke vooruitzichten.

Geluk

Article continues after the ad

Hoe verloopt 2020 voor je, Maagd (24 augustus – 23 september)? Afgaand op de sterren goed: de planeten spannen zich saamhorig in om het je naar de zin te maken. Uranus bijvoorbeeld helpt een handje op de werkvloer. Je inspanningen leiden tot meer zeggenschap of macht en ook tot meer plezier. Je leven wordt stabieler dan het de afgelopen jaren is geweest. Ook als je besluit een streep te zetten onder een project waaraan je je hart had gegeven, ben je opgelucht. De dag ziet er een stuk zonniger uit als je niet de hele tijd van alles moet.

Liefde

Je geduld wordt beloond als je je zinnen hebt gezet op iemand die lange tijd onbereikbaar was of leek. Samen opnieuw beginnen is als een droom die uitkomt. Het opent geheel nieuwe perspectieven in je bestaan dat van chaotisch ineens weer overzichtelijk wordt. Nog altijd in love met die perfect match? Je realiseert je steeds meer hoe fijn het is om je werkelijk bemind en gesteund te voelen door iemand die je vertrouwen nooit zal beschamen. Vrienden bezorgen je de verrassing van het jaar. Onvergetelijk!

Gezondheid

Je hebt energie voor twee, Maagd. Hoe hou je het vol? Daar mag wel wat meer ontspanning tegenover staan. Maak een degelijk plan om stoom af te blazen in de sportschool of gewoon lekker buiten. Neem een hond, ga paardrijden (of allebei) of vraag een vriend of vriendin om mee te gaan naar het zwembad. Dat je niet instort na vijf uur slaap per nacht betekent niet dat je geen acht uur slaap nodig hebt. Een uurtje vroeger naar bed doet al wonderen voor je humeur.

Cadeautip
Je kunt Maagd niet blijer maken dan met een zevengangendiner in een sterrenrestaurant. Geef haar na afloop een juweel met een aristocratisch tintje en ze voelt zich de meest geliefde persoon op aarde.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in