Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Feelgood-boek: het onverwachte geluk van een gewoon leven

Het zijn de kleine dingen die het doen. Gelukkig zijn met wat je hebt — hoe doe je dat? Journalist Catherine Gray ging op zoek naar het antwoord én geluk in het alledaagse. Ze schreef er een boek over. Het onverwachte geluk van een gewoon leven heet-ie, en hij ligt vanaf vandaag in de winkels. Ee...

Feelgood-boek: het onverwachte geluk van een gewoon leven

Het zijn de kleine dingen die het doen.

Gelukkig zijn met wat je hebt — hoe doe je dat? Journalist Catherine Gray ging op zoek naar het antwoord én geluk in het alledaagse. Ze schreef er een boek over.

Het onverwachte geluk van een gewoon leven heet-ie, en hij ligt vanaf vandaag in de winkels. Een regelrechte tip als je het ons vraagt, al helemaal in deze gekke tijden.

Onze hersenen zijn van nature nu eenmaal wat negatief ingesteld en focussen, zeker momenteel, op alles wat er níet kan, alles wat we níet hebben.

Na een depressie ging Catherine op zoek naar geluk. Ze schrijft er eerlijk en vol zelfspot over: de hedonistische tredmolen die ons almaar opjaagt in het streven naar nóg groter, beter, mooier. Ook laat ze zien hoe we onze negatief bevooroordeelde hersenen opnieuw kunnen trainen.

Klinkt goed! Je bestelt 'm hier.

Beeld: Nieuw Amsterdam, iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in