Hard werken in ruil voor elegante successen!  

Wat heeft het komende jaar in petto voor Stier (21 april – 20 mei)? Alvast een goed advies: ren jezelf niet voorbij!

Geluk

Het wordt geen ontspannen jaar Stier (21 april – 20 mei) je krijgt nauwelijks tijd om adem te halen. Maar dat wil niet zeggen dat het geen mooi jaar wordt. Op zowel werk- als privégebied liggen successen voor het oprapen, nou ja, oprapen? Je moet er wel heel hard voor knokken. Dat gaat gepaard met twijfel en soms zelfs een beetje wanhoop, maar uiteindelijk komen de zaken elegant op hun pootjes terecht. De sterren staan perfect voor allerlei projecten en ondernemingen. Knopen doorhakken, daar draait het veelal om in 2020.

Liefde

Article continues after the ad

Je beleeft mooie, intieme momenten met je geliefde, Stier. Waren jullie elkaar vorig jaar af en toe een beetje kwijt, dit jaar lijkt oud zeer eindelijk naar de achtergrond te verdwijnen. Maar er moet nog wel wat puin geruimd worden. Daarna is er wel – eindelijk – weer ruimte voor romantiek. Ben je pas opnieuw begonnen met een nieuwe partner, dan wordt het schipperen om je aandacht te verdelen tussen hem/haar en al die andere dingen die je in 2020 volop opeisen. Tijd voor zelfreflectie.

Gezondheid

Prijs je gelukkig met je ijzeren gestel, maar zorg wel dat je komend jaar voldoende rust neemt. Rust is namelijk kracht en dat zou je motto voor 2020 moeten zijn, anders ren je jezelf voorbij. Je maakt als rechtgeaarde pragmaticus meestal verantwoorde keuzes, maar je bent ook maar een mens Stier, dus ook jij gaat af en toe in de fout. Treur niet te lang om uitschieters die je een maatje meer opleveren. Die paar kilo zijn er met al je harde werken zo weer af.

Je kunt een stier niet blijer maken dan met elegante, exclusieve dingen die al haar zintuigen strelen. Neem je haar mee naar een romantische film, dan is ze verguld.
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in