Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Priscilla Presley deelt herinneringen aan Elvis op Graceland: 'Alsof ik nooit ben weggeweest'

Afgelopen week, op 16 augustus, was het veertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Priscilla Presley (72), de vrouw met wie Elvis getrouwd was en met wie hij dochter Lisa Marie (nu 49) kreeg, vertelt over haar leven met de beroemde zanger op Graceland. Zij doet haar verhaal op de Amerikaans...

Priscilla Presley deelt herinneringen aan Elvis op Graceland: 'Alsof ik nooit ben weggeweest'

Afgelopen week, op 16 augustus, was het veertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Priscilla Presley (72), de vrouw met wie Elvis getrouwd was en met wie hij dochter Lisa Marie (nu 49) kreeg, vertelt over haar leven met de beroemde zanger op Graceland.

Zij doet haar verhaal op de Amerikaanse zender Today, opmerkelijk genoeg aan Today-reporter Jenna Bush Hager, de dochter van de voormalige president George W. Bush.

Lees ook: Elvis Presley's kleindochter is volwassen en prachtig

Overstelpt met steunbetuigingen
Priscilla praat met Jenna niet alleen over haar leven op Graceland, maar vertelt ook hoe het was om te horen dat Elvis was overleden en hoe ze vervolgens overstelpt werd met steunbetuigingen van fans van over de hele wereld.

Lisa Marie, Elvis en Priscilla Presley

'Hier kon hij zichzelf zijn'
Het gesprek vindt plaats op Presley's wereldberoemde landgoed Graceland: "Ons thuis", aldus Priscilla, "achter deze hekken kon hij pas zijn wie hij echt was. Hier hoefde hij zich niet druk te maken om zijn uiterlijk, thuis genoot hij van het leven."