Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Presentatrice Cilly Dartell (60) gaat voor grijs!

Cilly Dartell zien we al een poos niet meer op televisie. De presentatrice, die onder meer bekend is van het programma Hart van Nederland, woont tegenwoordig met haar man Jan Cocheret de la Morinière in Orlando. Vorige week was ze voor even terug voor onder meer het programma Koffietijd. Daar zag...

Presentatrice Cilly Dartell (60) gaat voor grijs!

Cilly Dartell zien we al een poos niet meer op televisie. De presentatrice, die onder meer bekend is van het programma Hart van Nederland, woont tegenwoordig met haar man Jan Cocheret de la Morinière in Orlando. Vorige week was ze voor even terug voor onder meer het programma Koffietijd. Daar zagen we dat Cilly de schaar in d'r lokken had gezet.

Op Twitter ging het meteen los: 'Bravo voor Cilly, wat een mooie metamorfose', schreef iemand. En: 'Stoer dat je dit gedaan hebt. Top', zei een ander.

Klaar met dat verven
Cilly - die afgelopen zomer voor deze nieuwe look koos - is ook erg blij met haar nieuwe grijze en korte coupe. Cilly: "Ik zat er al heel lang tegenaan te hikken, want ik ben al een poos grijs. Maar in het televisievak willen we er allemaal wat jeugdiger uitzien. Op een gegeven moment was ik zo klaar met dat verven. Het bevalt me nu heel erg goed. I am sixty and proud of it."

 

Let's get used to a new look. #kortpittig #offwhite #newme

Een bericht gedeeld door Cilly Dartell (@cillydartell) op

Bron: Koffietijd