Iedereen die de animatiefilm Up heeft gezien, kent het prachtige liefdesverhaal van het oudere stel Carl en Ellie Fredricksen. In deze tijd is het bijna zeldzaam om een langdurige relatie te hebben.

Daarom wilde de Russische fotograaf Irina Nedyalkova laten zien hoe mooi liefde is, dat het niet leeftijdsgebonden is en dat iedereen er eigenlijk naar hunkert. 

Verliefd
Sergei (45) en Valentine (62) vieren de liefde in een prachtige fotoserie die in rap tempo het internet veroverde. Nadat Irina de foto's op social media plaatste, werd ze overspoeld met vragen over het echte verhaal van het stel. Maar helaas: de twee hadden elkaar nog nooit ontmoet. Toch spatte de liefde er vanaf. Kijk maar hieronder.

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.