Terwijl de supermarkten worden leeg gekocht, hebben kleine winkeliers het moeilijk in coronatijden. Samuel Levie (van Brandt & Levie) heeft een idee.

Hij klom de afgelopen dagen in de telefoon met allerlei fijne lokale producenten om een box samen te stellen die ons als consument lekkers te eten brengt én veel belangrijker: lokale ondernemers steunt.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oke there we go. Het zijn lastige tijden maar met een beetje creativiteit en samenwerking komen we er wel! #supportyourlocals Tag a friend!!! Met een aantal producenten die normaal aan de horeca leveren gaan we vanaf donderdag een box direct aan de consument leveren. Samen met @moma_melkboer @instock_nl @bakkerijmama @lindenhoffhoreca en @brandtenlevie gaan we van dinsdag tot vrijdag Amsterdam beleveren. We maken een mooie box met basis ingrediënten waarmee je thuis aan de slag kan. Zo kunnen wij onze bedrijven door laten gaan en jullie onze mooie producten blijven eten. Dus stop met hamsteren bij de supermarkt en bestel bij jouw lokale producenten. Dat kan via deze box maar er zijn momenteel veel meer toffe initiatieven. Check supportlocals.nl (link in bio)

Een bericht gedeeld door Samuel Levie (@samuellevie) op

De #supportyourlocals box wordt vanaf donderdag geleverd in Amsterdam en bevat onder andere producten Melkboer MOMA, Bakkerij Mama, Lindenhoff en Brandt & Levie, die normaal onder andere aan bekende horecagelegenheden leveren.

Samuel Levie: "Zo kunnen wij onze bedrijven door laten gaan en jullie onze mooie producten blijven eten. Dus stop met hamsteren bij de supermarkt en bestel bij jouw lokale producenten."

Niet woonachtig in (omgeving) Amsterdam maar wél interesse in een boodschappenpakket? Op de site kun je een formulier invullen waardoor je op de hoogte wordt gehouden. Het lijkt er dus zeker op dat dit initatief breder wordt dan de hoofdstad alleen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in