Na haar fantastische speech tijdens de Golden Globes wist iedereen: Oprah for president! Maar daar denkt ze zelf anders over…

Wat vind je, als mensen zeggen: Oprah 2020?, vroeg tijdschrift InStyle haar in een interview in de nieuwste issue. Oprah’s reactie: “Onlangs zag ik een mok met die tekst erop. Cute vond ik dat. In feite heb je alleen maar een mok, wat campagne materiaal en een T-shirt nodig. Ik heb me altijd heel veilig en zelfverzekerd gevoeld, wetende wat ik kon en wat ik niet kon. En dit is dus niet iets voor mij. Ik heb er het dna niet voor. Gayle (Oprah’s beste vriendin) appt me regelmatig dingen die ze hoort, zoals een vrouw die vroeg: ‘Wanneer gaat Oprah voor het presidentschap?’ En dan zegt Gayle me daarna: ‘Ik weet het, ik weet het, het zou niet goed voor je zijn, het zou goed zijn voor alle anderen.’ Ik heb iemand ontmoet die zei dat ie me zou helpen met de campagne. Maar het is gewoon niets voor mij.”
Daar moeten we het voor nu dus mee doen. Aan de andere kant: er kan een hoop gebeuren in vier jaar...

Afgelopen woensdag werd ze 52 jaar, vandaag krijgt ze tijdens de Amerikaanse Billboard Music Awards de Icon Award uitgereikt.

De Icon Award is een beloning voor de lifetime invloed die een artiest heeft gehad op de muziekindustrie. Voorgangers van Janet waren onder anderen Stevie Wonder, Prince, Celine Dion en Cher. De zangeres, die afgelopen jaar nog een kind kreeg en inmiddels is gescheiden van de vader van haar kind, treedt vanavond voor het eerst sinds negen jaar weer live op tv op. 'Can't wait!' zei ze daarover.

 

Beeld: Getty Images
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!