Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op naar 'het grootste anderhalvemeterrestaurant van Nederland'

Er wordt spectaculair gekookt op het Westergas deze zomer. Vijf Michelinchefs gaan bij de Gashouder aan de slag om honderd gasten te laten genieten van lunch en diner. Rond de Tafel, noemen ze het. En chef Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam bijt het spits af van 1 t/m 12 juli. ...

Op naar 'het grootste anderhalvemeterrestaurant van Nederland'

Er wordt spectaculair gekookt op het Westergas deze zomer.

Vijf Michelinchefs gaan bij de Gashouder aan de slag om honderd gasten te laten genieten van lunch en diner. Rond de Tafel, noemen ze het. En chef Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam bijt het spits af van 1 t/m 12 juli.

Er wordt een exclusief en uniek vijfgangenmenu geserveerd, in het geval van Van Loo met Duitse wijnen erbij. Dat betekent dat onze hoofdredacteur Claudia nú al enthousiast is, dat begrijp je.

Rond de Tafel loopt nog tot en met 31 augustus door, na Van Loo met Richard van Oostenbrugge van 212 Amsterdam*, Egon van Hoof van Mos Amsterdam*, Soenil Bahadoer van De Lindehof** in Nuenen en Wilco Berends van De Nederlanden* in Vreeland. 

Ruime ronde tafels, fantastische wijnen, geweldige chefs... wat wil je nog meer? Reserveren doe je via ronddetafel.amsterdam.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in