Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Onweer na hitte, code geel voor het hele land

Vooral vanmiddag  kan het tekeer gaan #staysafe Het KNMI geeft voor vandaag code geel af voor het hele land vanwege onweersbuien. In de middag worden de zwaarste buien verwacht en vooral in het oosten kan het flink waaien, regenen en hagelen. Deelnemers aan het verkeer en buitenactiviteiten moete...

Onweer na hitte, code geel voor het hele land

Vooral vanmiddag  kan het tekeer gaan #staysafe

Het KNMI geeft voor vandaag code geel af voor het hele land vanwege onweersbuien. In de middag worden de zwaarste buien verwacht en vooral in het oosten kan het flink waaien, regenen en hagelen.

Deelnemers aan het verkeer en buitenactiviteiten moeten rekening houden met ongemak, na dagen van ongekende warmte voor de tijd van het jaar. Het instituut adviseert om open water en open gebied te mijden en niet onder bomen te schuilen.

Het wordt drukkend warm en in de ochtend kunnen al stevige onweersbuien voorkomen, maar het zwaartepunt ligt in de middag. Vooral in het oosten is er dan kans op windstoten van 60 tot 75 kilometer per uur, grote hagelstenen en veel regen in korte tijd.

Verwacht wordt dat de onweersbuien donderdagavond naar Duitsland wegtrekken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in