Drie maanden geleden kreeg actrice Olivia Newton-John een klap te verwerken: de borstkanker waarvan ze genezen leek te zijn, was teruggekomen. 

Olivia (68) annuleerde daarom in mei al haar shows.

Steun tijdens haar strijd
In 1992 werd ze al eens behandeld tegen de ziekte. De actrice zei dat ze zich deze keer liet behandelen met natuurlijke geneesmiddelen en bestraling. Vrijdag deelde ze een video die in het teken stond van haar eigen 'Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre'. In het filmpje bedankt ze haar fans voor alle steun tijdens haar strijd tegen de ziekte.

Lees ook: John Travolta wenst Olivia Newton-John beterschap

'Door jullie blijf ik positief'
"Ik wil graag laten weten hoe dankbaar ik ben voor al jullie lieve berichten de afgelopen maanden", zegt de actrice, die met haar vertolking van de preutse Sandy in Grease in een klap wereldberoemd was. "Jullie gebeden en beterschapswensen helpen echt en zorgen ervoor dat ik positief blijf."

Toevallig ontdekt
"Ik voel me goed, dus ik kijk ernaar uit om jullie snel weer te zien!", vervolgt de Australische ster. De terugkeer van kanker werd bij toeval ontdekt: Olivia ging naar de dokter omdat ze dacht rugpijn te hebben, veroorzaakt door jicht, maar dat was helaas niet het geval. Olivia wordt bestraald en zal later dit jaar terugkeren op de bühne. "Sterker dan ooit", aldus haar manager.

Bekijk hier de video, waarin een stralende Olivia onder andere vertelt hoe trots ze is op het onderzoekscentrum dat haar naam draagt. 


 

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.