Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nicole Kidman (51) zoals je haar nog nooit hebt gezien

Zeg je Nicole Kidman, dan zeg je glitter en glamour. Maar voor een rol in haar nieuwe film Destroyer veranderde ze in een compleet ander persoon. Het laagje glamour is ver te zoeken, wat een transformatie! Het Britse blad The Sun vergeleek glamour Nicole met haar personage uit de film. Haar lange...

Nicole Kidman (51) zoals je haar nog nooit hebt gezien

Zeg je Nicole Kidman, dan zeg je glitter en glamour. Maar voor een rol in haar nieuwe film Destroyer veranderde ze in een compleet ander persoon. Het laagje glamour is ver te zoeken, wat een transformatie!

Het Britse blad The Sun vergeleek glamour Nicole met haar personage uit de film. Haar lange lokken zijn weg, de avondjurk heeft plaatsgemaakt voor jeans en ze draagt helemaal geen make-up. Zou jij haar herkennen?

De film

Nicole kruipt in de film Destroyer in de huid van politieagente Erin Bell uit Los Angeles. In het verleden ging ze voor een bepaalde operatie undercover in een sekte-achtige bende. Jaren later komt ze de toenmalige bendeleider wederom tegen. 

Alvast een voorproefje?

Bron: The Sun

Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

​​​​​​​