Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Netflix heeft nu een eigen webshop!

Voor Lupin-spullen werkte men samen met het Louvre. Nu streamingsdienst Netflix steeds meer eigen producties maakt, wordt het tijd de fans extra te bedienen met merchandise van hun favoriete shows. Denk hierbij aan kleding, accessoires en verzamelobjecten. Zo werkt men samen met het Louvre om iet...

Netflix heeft nu een eigen webshop!

Voor Lupin-spullen werkte men samen met het Louvre.

Nu streamingsdienst Netflix steeds meer eigen producties maakt, wordt het tijd de fans extra te bedienen met merchandise van hun favoriete shows.

Denk hierbij aan kleding, accessoires en verzamelobjecten. Zo werkt men samen met het Louvre om iets Lupinwaardigs te kunnen leveren.

Andere series met spullies zijn Yasuke, Eden, The Witcher en Stranger Things. Wat er op dit moment verkrijgbaar is, ziet er goed uit: er is even over nagedacht en niet al te in-your-face merchandise.  

Het slechte nieuws is dat op dit moment het aanbod nog beperkt is en er niet internationaal wordt verzonden. Het goede nieuws is dat Netflix belooft het assortiment snel uit te breiden én wereldwijd te gaan shippen.

Wij wachten intussen met ingehouden adem op het porselein van The Crown, de broches van The Crown en de beeldige truitjes van prinses Anne in The Crown.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in