Tompouche Ale, voor de liefhebber van zoet bier!

Naast bitterballen, rookworst en stamppot-met-een-kuiltje-voor-de-jus kent Nederland nog een ander culinair hoogtepunt en dat is natuurlijk de tompoes van de HEMA.

In vele families de ultieme test voor een nieuwe liefde, want hoe je hem eet, zou van alles zeggen over je persoonlijkheid (tip: dakje eraf halen en aan de onderkant plakken, en je eet 'm zonder al te veel knoeien op. You're welcome).

Article continues after the ad

Voor wie er in stijl op wil proosten, brengt het warenhuis samen met botanisch brouwer Lowlander een heuse Tompouce Ale uit – en het is alles waar je op hoopte. Het milkshake-style blond bier (5%) is gebrouwen met vanille en framboos. Soepel, toegankelijk en perfect gelaagd in zoetheid. Zo heb je al het fijne van het welbekende gebakje, vrolijk verpakt in een rozekleurig blikje. De limited edition Tompouce Ale is vanaf nu  verkrijgbaar via hema.nl en in bijna alle HEMA-filialen in Nederland en België. Cheers!


Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in