Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Murder on the Orient Express inspireert iedereen

Donderdag gaat ie draaien in de bioscoop: Murder on the Orient Express. Naar het wereldberoemde boek van Agatha Christie en met een cast waar je  u tegen zegt.  Wie kent Christie's verhaal uit 1934 niet? Ergens in de jaren dertig zijn dertien reizigers op de befaamde Orient Express, een treinreis...

Murder on the Orient Express inspireert iedereen

Donderdag gaat ie draaien in de bioscoop: Murder on the Orient Express. Naar het wereldberoemde boek van Agatha Christie en met een cast waar je  u tegen zegt. 

Wie kent Christie's verhaal uit 1934 niet? Ergens in de jaren dertig zijn dertien reizigers op de befaamde Orient Express, een treinreis door Europa, allemaal verdacht als er een moord plaatsvindt. Hercule Poirot gaat op onderzoek. Al in 1974 werd het boek verfilmd met onder anderen Albert Finney,  Sean Connery en Ingrid Bergman, maar komende week gaat deze filmversie dus draaien, met een enorme cast. We noemen wat namen: Kenneth Branagh, Johnny Depp, Judie Dench, Penélope Cruz, Michelle Pfeiffer en Willem Dafoe.

De film wordt een hit, geen twijfel mogelijk. En is een lust voor het oog, door de betovende jarendertigsetting. Die ook meteen menig firma inspireerde tot wat Orient Express-collecties. Dat had Agatha toch ook nooit kunnen bedenken!