Feest in huize Obama: Michelle LaVaughn Robinson Obama (ja, dat is haar volledige naam) is vandaag jarig. De voormalige Amerikaanse first lady is 54 geworden, maar lijkt geen dag ouder te worden!

Een dag voor haar man Barack om zijn Michelle nogmaals publiekelijk de liefde te verklaren.

Mooie woorden
'Je bent niet alleen mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen; je bent mijn allerbeste vriend. Ik houd van jouw kracht, je elegantie en je doorzettingsvermogen. En elke dag houd ik opnieuw meer van je. Gefeliciteerd!' De post krijgt ondertussen miljoenen likes. Michelle liet via Instagram weten dat ze enorm door haar man verwend is.

De mooie Michelle
Ook wij laten de verjaardag van Michelle niet zomaar voorbijgaan en vieren het met een lijstje momenten door de jaren heen. 

2009 Bij de inauguratie van man Barack

2010 Enorm verliefd

Trick or treat op het Witte Huis 2011

Familieportret 2011

Met de toenmalige Franse president Hollande in 2014

Kerstmis in 2015

2017 Lachend bij een optreden samen

Bron: Instagram 
Beeld: Hollandse Hoogte

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.