Vergeet het advies dat bij jouw gezichtskleur slechts een aantal kleuren lipstick matcht. Met dit trucje kun je je mond elke kleur geven die je maar wilt.

Verleidelijke rode lippen... here you come!

Weggooien dan maar?
Het is ons allemaal wel eens gebeurd, dat je een lipstick koopt in een trendy kleur, die jou - eenmaal thuis - totaal niet blijkt te staan. Weggooien dan maar? Nee, zeker niet!

Blank canvas in een handomdraai
Zo kun je de kleur toch nog voor je laten werken: pak een concealer in jouw huidskleur. Waarschijnlijk heb je die al, want een concealer is er immers om oneffenheden te verdoezelen. Maak vervolgens je lippen schoon en dep er concealer op. Het is niet erg als deze buiten de liprandjes komt; het gaat erom dat je een blank canvas maakt voor de kleur.

Lees ook: Maggie (59) bewijst dat rode lippen prachtig zijn op elke leeftijd

Snel, simpel, stijlvol
Breng daarna de lipstick opnieuw aan. Inderdaad, dat ziet er meteen veel beter uit. Je lippen hebben een natuurlijke kleur, waardoor sommige lipsticks bij jou heel anders kunnen uitpakken dan bij je vriendin. Door je lippen van tevoren te neutraliseren, krijg je een tint die veel meer lijkt op de daadwerkelijke kleur in de verpakking. 

Dat wordt een kleurrijke herfst! 

Bron: Libelle.nl
Bron beeld: iStock

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.