De Amerikaanse first lady Melania Trump wordt door de meesten gezien als een kille zakelijke vrouw, die ook nog eens te vaak en op de verkeerde momenten kleding aantrekt waar je vraagtekens bij plaatst. Maar gisteren ontdooide ze ineens en zagen we een totaal andere Melania.

De first lady en haar man brengen op dit moment een bezoek aan Zuid-Korea, waar de twee gisteren ook nog een klein feestje vierden: hun eerste verkiezingsverjaardag.

Zachte kant
Maar Melania woonde ook een evenement bij om jonge meisjes aan te moedigen meer te sporten. En daar gebeurde het: de first lady ontdooide ineens en begon spontaan te lachen. Geen kille zakelijke vrouw meer, maar een zachte dame.

Lachen, gieren, brullen
Wat was nou de reden? Naast Melania was ook de populaire Zuid-Koriaanse zanger en acteur Choi Minho aanwezig bij het evenement. Daardoor begonnen de aanwezige meisjes ineens te gillen. De first lady dacht fans te hebben, maar als snel had ze door dat het gejoel voor Choi Minho was. Toen ze zich daar bewust van werd, kreeg ze de slappe lach. De beelden van een lachende Melania vliegen inmiddels in rap tempo over het internet.

Bron: ABC News

Beeld: Hollandse Hoogte

 

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!