Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Melania Trump houdt de gemoederen bezig met haar look: waarom een zonnebril op als het donker is?

Op torenhoge hakken naar een rampgebied, in de aarde 'wroeten' terwijl ze een peperdure blouse van Balmain droeg. Nee, het is bekend dat de kledingkeuze van first lady Melania Trump niet bij iedereen in de smaak valt. Ook deze keer houdt een bepaald accessoire de gemoederen bezig. En dan hebben w...

Melania Trump houdt de gemoederen bezig met haar look: waarom een zonnebril op als het donker is?

Op torenhoge hakken naar een rampgebied, in de aarde 'wroeten' terwijl ze een peperdure blouse van Balmain droeg. Nee, het is bekend dat de kledingkeuze van first lady Melania Trump niet bij iedereen in de smaak valt. Ook deze keer houdt een bepaald accessoire de gemoederen bezig.

En dan hebben we het over de zonnebril. Daar is op zich niks mee natuurlijk, maar het is wel apart te noemen als je deze beschermer tegen de zon ook 's avonds draagt. Waarom heeft Melania vaak een zonnebril op terwijl het al donker is?

Waarom?

Er wordt driftig over gespeculeerd. Maar op Twitter worden er vooral grapjes over gemaakt. Rolt ze stiekem al die tijd met haar ogen? Of doet ze het zodat ze haar man, president Donald Trump, niet van zo dichtbij hoeft te zien? Kortom, men raakt er maar niet over uitgepraat.