Op torenhoge hakken naar een rampgebied, in de aarde 'wroeten' terwijl ze een peperdure blouse van Balmain droeg. Nee, het is bekend dat de kledingkeuze van first lady Melania Trump niet bij iedereen in de smaak valt. Ook deze keer houdt een bepaald accessoire de gemoederen bezig.

En dan hebben we het over de zonnebril. Daar is op zich niks mee natuurlijk, maar het is wel apart te noemen als je deze beschermer tegen de zon ook 's avonds draagt. Waarom heeft Melania vaak een zonnebril op terwijl het al donker is?

Waarom?
Er wordt driftig over gespeculeerd. Maar op Twitter worden er vooral grapjes over gemaakt. Rolt ze stiekem al die tijd met haar ogen? Of doet ze het zodat ze haar man, president Donald Trump, niet van zo dichtbij hoeft te zien? Kortom, men raakt er maar niet over uitgepraat. 

 

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.