Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan Markles favoriete beautyproduct kost nog geen tientje!

Met het salaris van een bekende actrice die binnenkort wellicht royalty wordt, kun je kaviaar en goud op je huid smeren, maar miss Markle blijft trouw aan waar ze al jarenlang mee smeert. “Ik zweer bij deze bodylotion. Hij is betaalbaar en mijn huid voelt en ziet er fantastisch uit. Als het kon, ...

Meghan Markles favoriete beautyproduct kost nog geen tientje!

Met het salaris van een bekende actrice die binnenkort wellicht royalty wordt, kun je kaviaar en goud op je huid smeren, maar miss Markle blijft trouw aan waar ze al jarenlang mee smeert.

“Ik zweer bij deze bodylotion. Hij is betaalbaar en mijn huid voelt en ziet er fantastisch uit. Als het kon, zou ik er een koffer vol van kopen.” Ze gebruikte het al toen ze nog op school zat, lang voor ze beroemd werd in Suits of als vriendin van prins Harry. Goed, we laten je niet langer in spanning. Meghan Markles favoriet is… Nivea’s Q10 firming body lotion! Overigens heeft ze nog twee beautytips die helemaal niks kosten: 1. Veel water drinken: “Dat zie je echt aan je uiterlijk. Ik moet wel bekennen dat ik het vaak vergeet – ik drink liever wijn.” 2. Lachen: “Iedereen ziet er mooier uit als ie lacht.”

Bron: Good Housekeeping