Met het salaris van een bekende actrice die binnenkort wellicht royalty wordt, kun je kaviaar en goud op je huid smeren, maar miss Markle blijft trouw aan waar ze al jarenlang mee smeert.

“Ik zweer bij deze bodylotion. Hij is betaalbaar en mijn huid voelt en ziet er fantastisch uit. Als het kon, zou ik er een koffer vol van kopen.” Ze gebruikte het al toen ze nog op school zat, lang voor ze beroemd werd in Suits of als vriendin van prins Harry. Goed, we laten je niet langer in spanning. Meghan Markles favoriet is… Nivea’s Q10 firming body lotion! Overigens heeft ze nog twee beautytips die helemaal niks kosten: 1. Veel water drinken: “Dat zie je echt aan je uiterlijk. Ik moet wel bekennen dat ik het vaak vergeet – ik drink liever wijn.” 2. Lachen: “Iedereen ziet er mooier uit als ie lacht.”

Yep, ze heeft een fantastische huid, weet Harry.

 

Bron: Good Housekeeping

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.