'Kom, ga lekker zitten op mijn Mart.'

Ontwerper en kunstenaar Mart Visser lanceert een eigen meubelcollectie. Onder het label 'Mart Visser Interior' worden meer dan vijftig items gepresenteerd. De nieuwe, complete collectie is vanaf november 2020 leverbaar.

Article continues after the ad

Mart Visser Headquarters in Amsterdam wordt van 15 september tot en met 15 november 2020 getransformeerd tot een mega pop-up store van ruim 1.000 m². De 'Mart Visser Interior' collectie is in deze tijdelijke store exclusief te bestellen.

Tevens is de nieuwste prêt-à-porter collectie verkrijgbaar en presenteert Mart zijn Artwork en Haute Couture Winter 2020.  

Mart Visser is al ruim 25 jaar als couturier actief. Met abstracte schilderijen, sculpturen en installaties geniet hij ook internationale bekendheid als kunstenaar. Met de eerdere introductie van karpetten en een collectie gordijnen en raamdecoratie werd een eerste stap richting interieur gezet. In nauwe samenwerking met de Nederlandse meubelproducent Asiades is een meubelcollectie ontwikkeld. Daarbij kreeg de ontwerper carte blanche.      

De 'Mart Visser Interior' collectie (deze foto is van zijn eigen huis) bestaat uit stoelen, eetkamertafels, fauteuils, banken, poefs, zitelementen, salontafels, dressoirs, make-up tafels, writing desks en hotellobby objecten. De designs hebben een high-end uitstraling; eigentijds, expressief en vrouwelijk. 'Door een aantrekkelijke prijsstelling is de meubelcollectie voor een breed publiek toegankelijk,' zo belooft hij.    

Foto's (c) Mart Visser / DPG Media / Nouveau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in